Palvelumme
Alan työpaikat
Me Tähkässä pystymme tarjoamaan työvoimaa maatalousalan yrityksille monipuolisiin työtehtäviin. Jäsenistömme koostuu nuorekkaista, joustavista ja motivoituneista opiskelijoista, jotka ovat valmiita rohkeasti tarttumaan erilaisiin haasteisiin!

Pystymme tarjoamaan töitä ja työntekijöitä esimerkiksi seuraaviin työtehtäviin:

Tapahtuma-avustaminen​

Messutyöntekijä

​Käännöspalvelut

Toimistotyö

Maatalousalan käytännön työt

​Kesätyöt

Asiakaspalvelu

Myynti/markkinointi

Laskutus
Haluatko toimia yrittäjänä, mutta sinulla ei ole omaa y-tunnusta?
Onko sinulla työkeikka tiedossa, mutta et tiedä miten laskuttaisit tekemäsi työn?

​Tähkän laskutuspalvelun kautta se onnistuu!
Me hoidamme kaikki tarvittavat maksut ja paperityöt puolestasi, jolloin sinulle ei jää muuta murehdittavaa kuin itse työn tekeminen. Tähkä pidättää jäseniltään vain 3% palkasta ja ei jäseniltäkin vain 5%

Ennen laskutuspalvelun aloittamista olisi hyvä olla yhteydessä Tähkän hallitukseen, jotta saadaan tarkemmat tiedot sovittua!

Lisätietoa: Juho Pietilä sähköposti: talous@tahkaosk.fi

Työntekijäkertomuksia
"Hei! Olen Joosua Hallikainen, toisen vuoden maataloustieeiden opiskelija. Mielenkiinnon kohteina mulla on tällä alalla naudat sekä erilainen maatalouteen liittyvä teknologia. Tähkän kautta olen päässyt tekemään töitä näiden molempien aiheiden parissa. Lähdin aluksi mukaan toimintaan Tähkän laskutuspalvelun takia, mutta sen jälkeen olen tarttunut useampaan työtarjoukseen uusien työkokemusten sekä lisätienestien perässä.

Ensimmäisenä opiskeluvuotena lähin rohkeasti mukaan toimintaan ja osallistuin EGF2020 virtuaalikonferenssiin avustaja. Konferenssissa Euroopan nurmitutkijat kertoivat omista tutkimuksistaan toisilleen, ja pääsinkin seuraamaan näitä mielenkiintoisia esityksiä työnteon ohessa. Työnkuvaani kuului useamman päivän aikana ylläpitää Zoom-kokouksia ja laittaa ennalta nauhoitetut esitelmät pyörimään. Nämä päivät menivät todella nopeasti ja käteen jäi paljon uutta tietoa.

Tällä hetkellä olen työsuhteessa Hankkijan kanssa Tähkän kautta. Työtehtäviini kuuluu tehdä ja päivittää eri koneiden tuotekortteja heidän nettisivuilleen. Siinä samassa pääsen tutustumaan eri koneisiin syvällisemmin, ja mitä parasta, kaikki tämä onnistuu kotoa käsin etätyöskentelynä. Molemmista työtehtävistä annettu rahallinen korvaus on ollut vähintäänkin riittävä ja työmäärä on ollut juuri sopiva opiskeluiden oheen."

9.3.2022


Joosua Hallikainen
Made on
Tilda